Náplň do tlačiarne je spotrebný materiál a ako taký je nutné ho čas od času doplniť. Akonáhle k tomuto okamihu dôjde, stojíte pred rozhodnutím, aký produkt zvoliť. V zásade sa vám ponúkajú dve možnosti, a síce zakúpiť originálny produkt od výrobcu danej tlačiarne, alebo sa prikloniť k variantu alternatívneho tonera. V tomto článku sa pokúsime načrtnúť mnohé výhody, ktoré táto voľba prináša a zbaviť vás tak obáv, ktoré vás možno doteraz od tohto rozhodnutia odrádzali.

V tomto prípade je najskôr na mieste upozorniť, že hovoríme o kvalitných alternatívnych náplniach, nijako o repasovaných toneroch a im podobných náhradkách. Poďme sa teda pozrieť na päť dôvodov, ktoré určite podporia vašu dôveru v tieto produkty.

1. Náklady na tlač

Výrazne nižšia cena je asi najpodstatnejším argumentom, vďaka ktorému väčšina ľudí volí alternatívnu náplň do tlačiarne. Oproti originálnemu produktu môžete s náplňami značky TOREX® ušetriť  až 40% nákladov na tlač, ktoré môžete investovať praktickejšie v iných oblastiach vášho pôsobenia.

2. Kvalita tlače porovnateľná s originálom

Na kvalite tlače rozdiel medzi originálnym produktom a jeho kvalitnou alternatívnou náhradou prakticky nespoznáte. Takmer vo všetkých prípadoch je porovnateľná alebo dokonca  úplne zhodná s kvalitou výtlačku zhotoveného s produktmi originálnymi.

Ako v každej inej oblasti nákupu je potrebné aj tu nájsť správny pomer „cena verzus výkon“, o ktorom sa môžete presvedčiť sami s produktmi TOREX®, rovnako ako mnoho ďalších spokojných zákazníkov.

3. Plnohodnotný výber a dobrá dostupnosť

V súčasnosti je na internete dostať mnoho alternatívnych produktov rôznych dodávateľov, pričom nie je jednoduché vyznať sa v ich kvalite, a pritom omylom nešliapnuť vedľa. Istota veľmi kvalitnej náhrady, navyše s kompletným zákazníckym servisom, zaisťujú tonerom TOREX® miesto na predných priečkach medzi najlepšími dostupnými alternatívnymi náplňami do tlačiarní na slovenskom trhu.

4. Istota kompatibility tonera

Obavy z nekompatibility zakúpeného alternatívneho tonera s konkrétnou tlačiarňou môžu mnoho ľudí od kúpy týchto produktov odradiť. Je nutné podotknúť, že sú tieto obavy neopodstatnené, pričom väčšina kvalitných výrobcov dokáže 100% kompatibilitu garantovať.

5. Spätný výkup kaziet a ich ekologická likvidácia

V e-shope ToneryNajlepšie.sk berieme ohľad na životné prostredie, v rámci svojich služieb ponúkame tiež možnosť spätného výkupu či bezplatného zvozu prázdnych tonerových kaziet TOREX® na ekologickú likvidáciu . Vďaka tejto službe majú naši zákazníci ďalšiu možnosť úspory svojich peňazí, a navyše môžu mať dobrý pocit z toho, že prispeli k ochrane životného prostredia .

 


0,0 Priemerné hodnotenie 0,0 od 0 zákazníkov
Ohodnotiť: